Nationale Dag van de Kinderwens

FertiTravel steunt de Dag van de Kinderwens.

Op de Dag van de Kinderwens willen we mensen die op een moeizame manier hun kinderwens proberen te verwezenlijken, een dag van erkenning geven. Denk aan koppels met fertiliteitsproblemen, adoptieouders, alleenstaanden en homostellen. Zij moeten vaak gebruik maken van vruchtbaarheidsbehandelingen en ingewikkelde juridische constructies om vader of moeder te mogen worden. Denk ook aan pleegouders die we zeker onze waardering mogen tonen. En niet in de laatste plaats, wensouders die nooit ouders werden of worden en stilletjes van het toneel verdwijnen.

Wij zijn van mening dat zij een eigen dag verdienen als blijk van waardering. Het helpt er bovendien aan herinneren dat een kindje krijgen niet als vanzelfsprekend beschouwd mag worden.

Teken ook de petitie door op deze link te klikken: Dag van de Kinderwens